Category: Feestdagen

vegan zalm carpaccio met rode biet

Vegan zalm carpaccio met rode biet

Dit fancy voorgerechtje misstaat niet op de kersttafel. Flinterdun gesneden vegan(!) sashimi, gemarineerde rode bieten, gefrituurde kappertjes en dressing van gerookte knoflook. Dit is een feestje voor je mond!

geroosterde asperges met vegan kaas en bacon

Geroosterde asperges met vegan kaas en bacon

Move over witlof met ham en kaas, there’s a new lover in town. Deze geroosterde asperges met vegan bacon en kaas zijn zó lekker. Een geweldig bijgerecht om te serveren met de feestdagen (of om gewoon op een saaie maandag te eten om je week fijn te beginnen).

gevulde kastanje champignons

Met ‘feta’ gevulde kastanje champignons

Een sjiek hapje bij de borrel of een mooie (en smaakvolle) amuse voorafgaand aan een diner. Deze met vegan feta gevulde kastanje champignons doen het goed op elk moment.

Vegan kaasfondue

Met de feestdagen zet je in een handomdraai deze vegan kaasfondue op tafel. Met enkel ingrediënten waar je makkelijk aan kunt komen is dit een fijn recept. Geschikt als voor- en hoofdgerecht.

Speculaas taart met witte ganache

Speculaas én witte chocolade? Count me in! DIt is zo’n lekker recept en ideaal om met de feestdagen op tafel te zetten. Geserveerd met een flinke dot vegan slagroom steel je met dit dessert écht de show.