Ik kreeg deze doek in eerste instantie op reis vanuit mijn bestie, maar oh my – I’m in love. Deze doek is zó mooi van kleur, voelt heerlijk zacht en ziet er perfect uit. Ik MOEST deze Artipoppe Argus Signature Grape gewoon toevoegen aan de collectie. 

Artipoppe Argus Signature Grape

Artipoppe Argus Signature Grape

Blend: 52% kasjmier 48% katoen GSM: 250 g/m² Lengte: 470cm Prijs: €690,-

Woorden doen deze doek geen eer aan, dit is een doek die je gewoon moet knuffelen. Ik heb zelfs hulptroepen ingeschakeld, op zoek naar de juiste woorden om deze beauty eer aan te doen. Bizar hè? Dat het zo lastig kan zijn om de juiste woorden te vinden.

Artipoppe Argus Signature Grape is een doek die je echt eens moet voelen. Ze is fluffy-fat, kitten belly-soft en heerlijk cushy. De doek is wollig en erg geschikt vanaf de newborn stage tot ver richting baby hulk (dank aan Karen voor het helpen met de juiste woorden, ha). Nyjah draag ik sinds hij enkele weken oud is in deze droom van een doek, instant sleepydust, het duurt nooit lang of hij ligt te slapen.

In deze doek is je baby praktisch gewichtloos, de cush op je schouders voelt geweldig en de doek knoopt zo soepel – het is echt een droomdoek. Ondanks dat de doek slechts 250g/m² is, voelt ze heerlijk fat aan.

De paarse kleur staat perfect bij mensen met het kleurtype herfst; een lichte huid, rood/bruin/kastanje kleurig haar en sproetjes. Dit is dus de perfecte doek voor mij. Al moet je ook niet bang zijn om deze doek eens te proberen (mocht je haar tegenkomen) als je een ander kleurtype bent.

Artipoppe Argus Signature Grape

Ik heb, voor mijzelf, besloten dat ik ook doeken met bijv. zijde/kasjmier/etc. gebruik. De doeken die gaan van hand op hand, worden doorverkocht aan mede liefhebbers, worden op sommige momenten zelfs bomberjacks of tassen. Behoorlijk duurzaam als je het mij vraagt. De tweedehands doekenmarkt is booming en ik koop graag zo’n beauty en draag op die manier niet bij aan ‘demand’.

Op mijn Instagram deel ik ook vaak draagfoto’s of informatie! Volg je mij al?

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *