Op instagram wordt je doodgegooid met ’the perfect picture’ – dames die 10 keer per week sporten, liters water drinken, altijd bezig zijn met macro’s, afvallen en sterker worden en ga zo maar door. Stiekem was dat naast confronterend ook deprimerend en het maakte me onzeker. Tijd dus om de bezem door mijn lijst heen te halen en meer bodypositive instagrammers te volgen. Hier onder deel ik mijn favoriete bodypositive instagrammers.

Bigvegansister

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lisa Jansen (@bigvegansister) op

Met stip op 1 onze eigen Lisa Jansen. Wat een powervrouw, wat een energie en wat een mooie ziel. Naast haar super fijne instagram organiseert ze (bodypositive) events, is ze te gast als spreker op evenementen én ze is begonnen met podcasts. Powervrouw!

MayraLouise

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mayra | Self-Love Blogger (@mayralouise) op

 Ik volg Mayra al een tijdje en nu heeft ze nog een boek ook. Het boek heb ik verslonden en ik had het echt even nodig. Op instagram maakt ze zich boos (als er weer een dieetboek op nummer 1 staat ergens), deelt ze haar familieleven (love it!) en vooral ook heel veel bodypositivity. Net als BigVeganSister is er ook een podcast. Die van Mayra kun je via Spotify beluisteren, echt het luisteren waard.

Thebopovegan

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The BoPo Vegan (@thebopovegan) op

Joelle is een vegan activiste en is all for body positivity. Een prachtige en inspirerende dame. Ik kan niet veel anders zeggen dan; go follow her!

Maatje_meer

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carola (@maatje_meer) op

Een nieuw account! De laatste tijd ben ik wat meer bezig met mode en mezelf leuk kleden. Daarbij wil ik ook uit mijn comfortzone stappen. Carola’s account laat zien dat er super leuke plussize kleding te krijgen is en ook hoe je het kunt stylen. Ik kon zo’n account wel gebruiken in elk geval.

SophieGrootes

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Grootes (@sophiegrootes) op

 #girlcrushalert – ik vind Sophie zo’n leuke, inspirerende en mooie vrouw. Wauw. Ze danst awesome dansjes (en deelt dit graag), laat van zich horen op het gebied van body positivity en is lekker eerlijk in haar stories. Gotta love it. Deze dame is echt het volgen waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *