Wil je goedkoop eten maar wel elke avond een lekkere maaltijd op tafel zetten? Dan zit je hier goed! Ik deel elke vrijdag een budgetmenu compleet met boodschappenlijst, recepten en tips om goedkoop te kunnen eten. Vandaag in budget maaltijdplanner #4 vind je o.a. de lekkerste tempeh met rijst, Surinaamse bami en nasi met tempeh. 

Budget maaltijdplanner #5

Sidenote: Ik ben vooralsnog de enige veganist in dit huishouden, dit menu is dus voor 1 persoon. Je kunt de hoeveelheden verdubbelen als je voor meer personen gaat koken. Als je voor meer mensen kookt word het uiteindelijk nog goedkoper ook. 

Budget maaltijdplanner #5

Om het plannen van je maaltijden extra makkelijk te maken heb ik hier een printable voor je. Hier op kun je je maaltijden én boodschappen plannen. Klik hier om te downloaden en printen.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Weekend

Zelf hummus maken is lekker! In dit weekmenu vind je zwarte bonen hummus en dat is super lekker en kan ook prima op brood. Je kunt ook ‘hummus’ maken van tuinbonen, kikkererwten, tuinerwten, witte bonen, etc.

Boodschappenlijstje

Picnic: €21,60
Jumbo: €19,33

Disclaimer: Ik neem geen biologische producten, koop van alles de goedkoopste dingen en let hierbij niet op plastic gebruik/verpakkingen. Ik neem enkel b-merken, koop dingen met 35% kortings stickers en ik koop ook graag voordeelzakken. Je kunt bijvoorbeeld voorgesneden groenten prima invriezen en aardappels gaan ook lang mee.

Voorraadkast

 

Pin dit menu op Pinterest

Wil je meer zien? Volg me dan op Instagram!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *