Wauw, wat werd het eerste weekmenu goed ontvangen! Ik kreeg zoveel leuke reacties en nieuwe volgers er bij – top om te zien dat ik niet de enige ben bij wie het wel wat minder kan, haha. Deze week budget weekmenu #2 en ik ga uitleggen hoe ik mijn weken ‘boeiend’ hou als ik meerdere keren hetzelfde eet. 

Budget weekmenu #2

Budget weekmenu #2

Als je vorige week het menu hebt bekeken (of nog beter; gegeten) dan heb je misschien al door dat ik gek ben op tofu. Ik kocht eerder vaak kipstukcjes, maar met tofu ben ik eigenlijk ook content. Deze week ga ik je laten zien dat je ook op andere manieren proteïne toe kunt voegen aan je maaltijden, dit zonder dure vervangers. Ik ben bijvoorbeeld enorm fan van linzen en kikkererwten. Ze zijn enorm veelzijdig en kosten nauwelijks wat, zeker omdat ik het gedroogd koop en het in de weekenden allemaal kook en invries.

Wat ga ik eten?

Ja, je ziet het goed, deze week maar liefst acht maaltijden, ik neem er een mee naar de volgende week. Kan ook gewoon.

Boodschappenlijstje

Voorraadkast

Picnic: €18,77
Albert Heijn: €20,55
Jumbo: €19,71

Disclaimer: Ik neem geen biologische producten, koop van alles de goedkoopste dingen en let hierbij niet op plastic gebruik/verpakkingen. Van een aantal dingen blijft er over; van de broccoli zo’n 200 gram, van de sperziebonen ook en als je zoete aardappelen in een verpakking koopt, dan houd je ook daarvan over. Dit kun je de volgende week gebruiken, of zoals ik vaak doe; bij de lunch eten met bijvoorbeeld indomie (lifesavers) of gewoon op een broodje met hummus.

Recepten

Tips

Wil je meer zien van wat ik zoal doe en meemaak? Volg me dan op Instagram!

4 reacties

    1. Ja, ik doe dat ook. Soms maak ik voor drie dagen eten en ik eet met alle liefde drie dagen achtereen hetzelfde, ik ben niet zo moeilijk daarmee, als het goed smaakt ben ik tevreden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *