Vorige week vond je hier geen budget menu, maar een uitdaging. Deze week ga ik jullie echter weer helpen met een budget menu. Stiekem toch het leukste om te doen momenteel, lekker speuren naar goedkope boodschappen en toegankelijke maaltijden. I love it! Welkom bij budget weekmenu #5.

Budget weekmenu #5

Deze week vond ik wat variatie wel leuk; een stamppotje maar ook enchilada’s en nasi met tempeh. Op die manier heb je elke keer iets anders, wel zo leuk (en lekker). Dit zijn een aantal van mijn favoriete maaltijden, eigenlijk ontbreekt de one pot gnocchi nog, maar met deze recepten en boodschappen heb je genoeg voor 8 avondmaaltijden! Ook leek het mij leuk eens wat vervangers te gebruiken in de gerechten, om te laten zien dat ook dat gewoon kan terwijl je on a budget je avondmaaltijden haalt.

Wat ga ik eten?

Boodschappenlijstje

Picnic: €18,50
Albert Heijn: €19,95
Jumbo: €22,77

Voorraadkast

Disclaimer: Ik neem geen biologische producten, koop van alles de goedkoopste dingen en let hierbij niet op plastic gebruik/verpakkingen. Van een aantal dingen blijft er over. Dit kun je de volgende week gebruiken, of zoals ik vaak doe; bij de lunch eten met bijvoorbeeld indomie (lifesaver) of gewoon op een broodje met hummus.

Recepten

Pin dit artikel op Pinterest

Ben je benieuwd naar mijn leven? Volg mij op Instagram!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *