Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, maar we hebben dan eindelijk de perfecte babykamer. Een kamertje met spullen voor Bubba, met een beetje Ivy en vooral; heel erg veel liefde. Inmiddels staan de ziekenhuis tassen klaar, zijn alle luiertjes gewassen en klaar om gedragen te worden en staat ook het wiegje al klaar in onze slaapkamer. We kunnen niet wachten! 

de perfecte babykamer
Regenboogje vanSoftie Baby Musthaves en peg dolls van Doll van Joyce

De perfecte babykamer

Bij Ivy had ik mijn zinnen gezet op okergeel. Daar wilde Lief echter niets van weten (boe!) dus we gingen voor wit met roze en zwart. Ik kreeg de (geniale) ingeving om goude banen op de muur te schilderen. Wit was ook maar zo wit en ik wilde toch iets unieks maken. De inbouwkast had een opknapbeurt nodig en deze schilderde ik met schoolbord-verf, ik deed er ananas deurknopjes op én ik schilderde roze details (want ik vond nog ergens een blik roze verf). Ik was verliefd op het resultaat en kon niet wachten tot Ivy het kamertje zou bewonen. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn.

de perfecte babykamer
Dekentje van Made with Joy en ledikant van Babypark.

Meubels shoppen

Ik moet zeggen – we zijn gigantisch verwend. Voor Ivy kregen we van mijn schoonouders meubels en andere spulletjes. Met mijn schoonmoeder ging ik shoppen bij Babypark en daar kochten we een commode en ledikant mét matras en beddengoed. Veel meer heb je qua meubels niet nodig, dus ik kreeg nog een kolf, kleertjes en wat andere spullen.

de perfecte babykamer
Kralengrijper van Grimms, billenspray van Zerah en wasbare doekjes van Totsbots en Billenboetiek

Aanpassingen voor Bubba

Dat Ivy niet heeft mogen zijn is enorm verdrietig, maar nu is Bubba er bijna. Er moesten toch wat dingen anders; de roze spulletjes voor Ivy gaven we weg (op een aantal dingen na dan, die zitten in haar memory box) en we begonnen aan alles klaarmaken voor onze lieve Bubba.

de perfecte babykamer
Ledikant van Babypark, projector van Zazu, dekentje van Made with Joy en een hele berg Nijntje.

Ik bestelde een dekentje bij Made with Joy, met mijn ouders kochten we een mooi boxkleed, andere hoezen voor het aankleedkussen, verzorgingsproducten, een extra dekentje en nog hoeslakens en andere spullen. Stukje bij beetje werd het steeds meer Bubba’s kamer. De roze planken die klaar stonden ruilden we in voor een zwarte plank en stukje bij beetje werd het kamertje een geheel.

de perfecte babykamerGroen!

Ik wilde plantjes in de kamer, ik ben gek op planten. Ondanks dat Bubba de eerste weken (of maanden) bij ons slaapt, mocht er wel wat groen bij. In een oude planten stellage die we hadden zette ik wat nep-groen en in de vensterbank twee plantjes die we al hadden. Het liefste zou ik een grote plant nog ergens neer zetten, maar heel veel plek is er nu eenmaal niet.

de perfecte babykamer
De stoel was van Delano’s oma (en hij speelde er vroeger veel op) en de knuffels zijn allemaal door hem verzameld op de kermis.
Plankje met zelf gemaakt mandje met dingen als nagelknippers, thermometers, etc. Daarnaast handzeep en andere producten uit het kraampakket van Dalalou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *