Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op deze website (www.veganwifey.com). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Reviews

Op deze site review ik regelmatig producten. Dit kan zijn een restaurant, een product uit de supemart of keukenapparatuur. De reviews op deze blog zijn producten/diensten waar ik écht enthousiast over ben. Wanneer ik een product gesponsord heb gekregen vermeld ik dit onderaan het artikel.

Advertorials

Op veganwifey.com zul je met enige regelmaat advertorials tegen komen. Dit zijn artikelen waar door adverteerders voor betaald is. Op deze manier kan ik een product en/of dienst uitlichten. Op nevernotcooking.nl verschijnen enkel advertorials voor diensten/producten waar ik enthousiast van word.

Ik benoem in een advertorial duidelijk dat dit een gesponsord artikel is (zowel boven- als onderaan het artikel). Dit kun je ook zien door de sponsored categorie waarin dit artikel is geplaatst.

Social Media

Advertorials op social media kun je herkennen aan de #spon die ik gebruik in zowel Instagram als Facebook posts.

Auteursrecht

De inhoud van deze website (inclusief beeldmateriaal) is eigendom van veganwifey.com. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Wil je een recept of foto delen/gebruiken op jouw eigen pagina? Mail dan naar joyce@veganwifey.com en vergeet niet duidelijk aan te geven waar het (beeld)materiaal vandaan komt.