Veganwifey.com

Hoi! Ik ben Joyce de Vries

Kok, moeder, content creator, creatief brein zijn slechts enkele woorden die mij omschrijven. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de horeca (zowel in de keuken als achter de bar) besloot ik het anders aan te pakken: met het oog op de kinderen die (toen nog) onderweg waren, stopte ik met werken als kok en ging ik aan de slag als content creator en horeca adviseur. Veganwifey.com is een van mijn kindjes, ik schrijf hier over veganisme, plantaardig koken (en eten), (natuurlijk) ouderschap en everything else that comes to mind. 

Joyce_def_100DPI
Instagram

Doelgroep

Mijn doelgroep bestaat uit zowel mannen en vrouwen welke affiniteit hebben met de vegan lifestyle, plantaardig eten en (natuurlijk) ouderschap.

0 k
Followers
0 %
Engagment Rate
0 %
Women
0 %
Men
Blog

Statistieken

Mijn blog heeft actieve lezers, mensen gaan graag aan de slag met de recepten die ik publiceer. Sinds de start van veganwifey.com is mijn bezoekersaantal groeiende.

0 K
Visits
0 k
Page Views

Bron

Organic
47.9%
Direct
47.4%
Referral
4.2%
Partners
Ik heb samengewerkt met fijne merken en winkels die perfect matchen bij veganwifey.com en waar ik voor sta.
Mogelijkheden

Heb je het idee dat veganwifey.com een goede match is voor je merk of bedrijf, schroom dan niet om contact op te nemen. Hiernaast staan enkele mogelijkheden, echter is er altijd ruimte om dingen te bespreken en tot een mooie samenwerking te komen.

Testimonials

Veganwifey

Vegan mealplans & content over ouderschap, food en lifestyle door Joyce de Vries.