Ik deed weer eens mee aan een reisje, een heel leuk reisje. Eindelijk kreeg ik de kans om eens een PinkNova uit te proberen. Niet zomaar een, nee; een PinkNova bohemian rhapsody zelfs. Ik had deze doek al op het oog: een toffe print, leuke blend en toffe kleur. Maar voordat ik online ga zoeken naar een tweedehands exemplaar wilde ik deze doek toch echt eens proberen.

Pinknova Bohemian Rhapsody

pinknova bohemian rhapsody

Blend: 50% katoen, 25% Bourette zijde, 25% linnen GSM: Unknown Lengte: maat 5 Prijs: €219,-

Inmiddels weten jullie wel dat ik bourette echt geweldig vind. Mijn Bracken Ivy heeft ook bourette en ook Sauvage heeft bourette er in. Tot dusver de fijnste doeken waar ik mee geknoopt heb. In een blend met linnen had ik dit echter nog niet geprobeert. Sowieso had ik nog niet eerder een doek met linnen in handen gehad. Wederom voel je de grippy bourette als je de doek pakt, maar deze doek voelt zachter en lichter dan doeken met enkel bourette.

Een lange vijf

Ik kreeg de kans om deze doek in een maat 5 te proberen. Mijn basis maat is een 7 dus dit is wel een stukje korter. Toch kon ik, met deze 5, bijna een FWCC doen, het scheelde echt maar enkele centimeters. Daarmee is dit direct de langste 5 die ik tegen ben gekomen. Nu Nyjah zo’n 11 maanden oud is, draag ik hem vaker op mijn rug. Met een maat 5 is dat prima te doen, ik houd nog een mooie staart over.

Comfortabel

Deze doek voelt, zoals ik al zei, lichter en zachter dan de andere doeken die ik met bourette heb mogen proberen. Het lijkt me een doek die voor de zomer uitermate geschikt is, voor de winter zou ik zelf toch voor een andere doek gaan. Desalniettemin is dit een fijne doek. De doek draagt comfortabel, heeft wel bounce (maar niet te) en knoopt makkelijk. In een mum van tijd zit Nyjah op mijn rug en daar blijft hij ook. Deze doek zit als een huis. Ook sleepydust is genoeg aanwezig, het duurt niet lang of Nyjah ligt heerlijk te snurken in mijn nek.

Conclusie?

Dit is dus echt een super fijne doek, de boho vibe die het patroon geeft, de blend, de kleuren – ik vind dit echt een fijne doek. Staat deze nu op mijn wishlist? Oja, deze staat op mijn wishlist.

Pin dit artikel op Pinterest

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *