Enkele weken geleden, kon ik eindelijk in het bezit komen van mijn DISO (desperately in search of) doek; Sling Studio Bracken Ivy. Aan de naam te zien raden jullie vast al wel waarom ik deze doek in mijn bezit moest hebben. Vandaag een review over deze doek.

Sling Studio Bracken Ivy

sling studio bracken ivy

Blend: 80% Katoen 20% bourette zijde GSM: Unknown Lengte: 423cm Prijs: €270,-

Ik heb deze doek rechtstreeks van HQ gekocht, het duurde een tijdje voordat ik hem binnen had na betaling (zo’n 2+ weken) maar toen deze beauty binnen kwam was het feest. De doek was verpakt in grijs vloeipapier, gepersonaliseerd met een sticker met mijn naam er op. Bij de doek zaten scraps van twee andere doeken, folders over Sling Studio, babydragen én het goede doel dat ze steunen. Daarnaast krijg je ook een Sling Studio tas er bij, hier kun je je doek in opbergen. Een luxe pakket, met zorg ingepakt – het voelde als een enorm mooi cadeau.

sling studio bracken ivy sling studio bracken ivy

Na wat navragen blijkt dat de doeken van Sling Studio direct klaar zijn om mee te dragen. De doek voelt al heel soepel, zacht en door de bourette is hij lekker grippy. De basis kleur van de doek is een heel donkere khaki, het lijkt bijna zwart. De bladeren op de doek zijn helder groen en je kunt de bourette duidelijk zien zitten; de gele en oranje ruw ogende ‘spikkels’ – wat een mooie details. Deze doek heeft een goede en ‘verkeerde’ kant. De ene kant is overwegend khaki met heldergroen. De andere kant is overwegend groen met khaki. Op deze manier kun je de doek aan beide kanten dragen.

De doek draagt comfortabel, wat fijn is. Met een steeds groter wordende baby, wil je dat de doek niet snijd. In een FWCC TUB draagt deze doek perfect, maar in een RUCK draagt deze doek nóg beter. Met een baby van zo’n 8kg verwachtte ik toch enige discomfort, maar de doek snijd niet in mijn schouders en trekt niet te erg onder mijn oksels. Het zit perfect en ik kan zonder enige moeite de baby een uur op mijn rug dragen met deze doek.

Deze doek is high end, dat voel je ook. De doek is zacht, zachter dan mijn andere doeken, en dat terwijl deze brand new is. Bracken Ivy knoopt en draagt als een droom. Ik was wat bang dat de kleur niet goed zou staan, maar wauw – wat een hit is dit. Hij staat ons geweldig (als ik dat zo zelf even mag zeggen). De doek spant moeiteloos aan, ik krijg Nyjah beter in deze doek dan in menig andere doek, ondanks zijn gewiebel en de drang om steeds om te willen draaien tijdens het knopen. Een upje gaat vlot op deze manier, geen gedoe, geen baby die er uit probeert te wiebelen (omdat het lang duurt). Een prima doek om mee te nemen on the go. Als je dat aandurft natuurlijk, want ik snap het ook wel als je heel zuinig en voorzichtig er mee omgaat.

sling studio bracken ivy

Pin dit artikel op Pinterest

Bourette is diervriendelijke zijde – Bourette wordt gemaakt van de laatste restjes zijde van de cocon waaruit de zijdevlinder is geboren. Bij de productie van bourette worden er dus geen dieren gedood.

Op mijn Instagram deel ik ook vaak draagfoto’s of informatie! Volg je mij al?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *