Dat ik de Surinaamse keuken een warm hart toe draag is al lang geen geheim meer. Op mijn blog kun je regelmatig Surinaamse recepten vinden en ook eet ik het achter de schermen VAAK. Mijn liefde voor koken zit diep en mijn kookkunsten delen met mensen die van lekker eten houden maakt me blij. Er is bij lange na niet genoeg vegan aanbod als je het mij vraagt maar vanaf a.s. zaterdag kun je heerlijk vegan Surinaams eten in Den Haag krijgen.

Vegan Surinaams eten in Den Haag

Maar wat is dat nu ineens, die collab met Delisu in Den Haag? Mij werd gevraagt of ik het leuk vond om op de zaterdagen vegan maaltijden te maken. Vanuit DeliSu is gemerkt dat de vraag ernaar groeit and that’s where I come in. Op de zaterdag kun je bij DeliSu maaltijden afhalen en vanaf nu kun je dus ook regelmatig (misschien zelfs wekelijks als het goed loopt) vegan maaltijden van mijn hand eten. Het menu ga ik hier met je delen en ook hoe je kunt bestellen en waar je af kunt halen.

Bestellen en afhalen

Bestellingen kunt U doorgeven via onderstaand formulier. Afhalen kan tussen 12.00 en 17.00 aan de Waldorpstraat 17 op de 6e etage in Den Haag. De maaltijden worden verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen. De maaltijden kunt U thuis opwarmen in de oven of magnetron (wel even de verpakking er af halen, deze zijn niet magnetron of ovenbestendig).

Bestelformulier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *